A gyömbért és a fokhagymát felaprítjuk, az újhagymát felkarikázzuk, a húst falatnyi kockára vágjuk. A csirkemellet megfuttatjuk felhevített olajon, majd beletesszük a hagymát,gyömbért, a fokhagymát, a kurkumát, a babérlevelet, és
fél percig kavargaijuk. Megsózzuk, felengedjük a húslevessel,a tejszfnnel, a joghurttal és a kókusztejjel, pirospaprikával és chilivel ízesítjük, majd készre pároljuk. Apróra vágott koríanderzöddel fűszerezzük, ha szükséges, utóízesítjük, majd tetejét megszórjuk a tavaszi hagyma feldarabolt zöldjével.
Megjegyzés: indiai étel
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés