élesztő- Receptek

Süssünk-főzzünk.hu

Receptoldal



Jelenleg a számodra fontos alapanyag:

élesztő

Az élesztő a gombák egy csoprtjához tartozó gyűjtőfogalom. Az élesztő maga egy élő organizmus. Az élesztő a kelesztés alatt gázok keletkeznek és ennek hatásár "emeli" meg a kelesztendő tésztát.Ha tésztához használjuk az élesztőt valamilyen folyadékban kell keleszteni.Például tej, vagy víz.Fontos, hogy nem lehet túl hideg vagy túl meleg. ( 36 fokon a legjobb ).Frissen és szárított formában kapaható.

Itt olyan recepteket találsz amalyekben "élesztő" található.

Reggeli muffin

Reggeli muffin
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Pizzatészta (alap)

Pizzatészta (alap)
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Pita görög lepénykenyér

Pita görög lepénykenyér
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Almás pite

Almás pite
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Cipóban sült csülök

Cipóban sült csülök
Elkészítési idő:több másfél óránál
Nehézségi foka:egyszerű

Kakaóscsiga

Kakaóscsiga
Elkészítési idő:90 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Mákos zserbó

Mákos zserbó
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:közepesen nehéz

Piroski

Piroski
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Kókuszos tekercs

Kókuszos tekercs
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Jamie Oliver híres pizzatésztája

Jamie Oliver híres pizzatésztája
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:közepesen nehéz

Fougasse (provence-i kenyér)

Fougasse (provence-i kenyér)
Elkészítési idő:75 perc
Nehézségi foka:közepesen nehéz

Töki pornpos

Töki pornpos
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:közepesen nehéz



Te most a Süssünk-főzzünk.hu mobil verzióját olvasod- Online szakácskönyv, receptek

 



sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu