Petrezselyem- Receptek

Süssünk-főzzünk.hu

Receptoldal



Jelenleg a számodra fontos alapanyag:

Petrezselyem

Petrezselyem tartalmaz illóolajat,C vitamint és E vitamint.Főzés közben elveszíti minden aromáját és természetesen vitamintartalmát is. Ezért érdemes nyersen vagy a főzés végén hozzáadni ételeinkhez.A petrezselyem télen használva különösen fontos és előnyös. Erősíti a gyomrot, kitisztítja a vesét és étvágyat csinál.

Itt olyan recepteket találsz amalyekben "petrezselyem" található.

Babos rizs

Babos rizs
Elkészítési idő:több másfél óránál
Nehézségi foka:egyszerű

Tavaszi tepsis csirke recept

Tavaszi tepsis csirke recept
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Rizs leves

Rizs leves
Elkészítési idő:30 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Sonkával rakott puliszka

Sonkával rakott puliszka
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Zöldborsóleves

Zöldborsóleves
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Tonhalsaláta

Tonhalsaláta
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Fokhagymás sajtleves

Fokhagymás sajtleves
Elkészítési idő:30 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Csáky rostélyos

Csáky rostélyos
Elkészítési idő:90 perc
Nehézségi foka:közepesen nehéz

Cukkinifasírt

Cukkinifasírt
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:nagyon egyszerű

Cukkini fasírt tojásos párolt zöldséggel

Cukkini fasírt tojásos párolt zöldséggel
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Fogasszeletek jóasszony módra

Fogasszeletek jóasszony módra
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Sopszka saláta

Sopszka saláta
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:nagyon egyszerű



Te most a Süssünk-főzzünk.hu mobil verzióját olvasod- Online szakácskönyv, receptek

 



sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu