Zsír- Receptek

Süssünk-főzzünk.hu

Receptoldal



Jelenleg a számodra fontos alapanyag:

Zsír

Többfél zsíradékot használ az ember:Sertészsír, mangalicazsír,kacszsír,disznózsír.A sertészsírt használjuk általában ételeink sütéséhez-főzéséshez. A magyar konyha is elsősörban a sertészsírt részesíti előnyben, míg a libazsírt és a kacsazsírt a francia konyha.( de azért rendszeres fogyasztják a magyarok is. )Létezik a nagyipari zsír "készítés" préseléses technikával, de az igazi házi zsíradék szalonna sütésésvel készül.

Itt olyan recepteket találsz amalyekben "zsír" található.

Gulyásleves

Gulyásleves
Elkészítési idő:több másfél óránál
Nehézségi foka:egyszerű

Túró gombóc

Túró gombóc
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Palacsintatészta 2

Palacsintatészta 2
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Daramorzsa

Daramorzsa
Elkészítési idő:30 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Puliszka köretnek

Puliszka köretnek
Elkészítési idő:45 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Dorozsmai molnárponty

Dorozsmai molnárponty
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Mákos zserbó

Mákos zserbó
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:közepesen nehéz

Cigány rostélyos

Cigány rostélyos
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:közepesen nehéz

Nokedli

Nokedli
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Brassói aprópecsenye

Brassói aprópecsenye
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Babpörkölt virslivel

Babpörkölt virslivel
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű

Rántott paradicsom

Rántott paradicsom
Elkészítési idő:60 perc
Nehézségi foka:egyszerű



Te most a Süssünk-főzzünk.hu mobil verzióját olvasod- Online szakácskönyv, receptek

 



sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu