Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Borsósült hozzávalók:
25 dkg zöldborsó 10 dkg sárgaborsóliszt csipetnyi sütőpor só őrölt római kömény menta olaj
Borsósült elkészítése:
A zöldborsót sós vizben néhány percig főzzük. A sárgaborsólisztet, sóval, sütőporral, őrölt római köménnyel ízesitjük. Annyi vizet öntünk hozzá a zöldborsó vizéből, hogy palacsinta szerű tésztát kapjunk. Jól összedolgozzuk, és hozzáadjuk a leszűrt zöldborsót. A masszából kanálnyi adagokat szaggatunk és bő, forró olajban mindkét oldalán aranysárgára sütjük.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés