Elkészítés: A szalonnát felkockázzuk, és kiolvasztjuk, majd félretesszük. Ebben a zsírban megpirítjuk a kockára vágott hagymát és fokhagymát. Rátesszük a kockázott sertés és csirke húsokat. Fűszerezzük rozmaringgal, bazsalikommal, sóval és borssal. A felaprított gombát akkor adjuk a húshoz, mikor az már félig megpuhult. Ekkor visszatesszük a szalonna darabokat és mustárral ízesítjük. A macokhoz lereszeljük a krumplit. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és adunk hozzá fokhagymát is. Kisebb palacsinta formájúra sütjük ki. A zöldségekből és sajtból salátát készítünk.
Tálalás: A macokra ráhalmozzuk a ragut, félbehajtjuk. Salátával körítjük. Meglehet szórni sajttal vagy meglocsolni tejföllel.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés