Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Káposztás hurka ( fehérboros ) hozzávalók:
1 darab májas hurka 1 darab véres hurka 1 darab sütni való kolbász 4 darab krumpli fél kg savanyított káposzta kakukkfű rozmaring olaj fehérbor pici só frissen őrölt bors őrölt köménymag
Káposztás hurka ( fehérboros ) elkészítése:
A krumplit hájában megfőzzük. Egy serpenyőbe, forró olajra szeleteljük és egy kicsit átforgatjuk. Ezután tesszük az egészet egy tepsibe. Adunk hozzá egy pici sót, frissen őrölt borsot, és fűszerezzük. Végül ráhelyezzük a villával megszurkált hurkát és a kolbászt. A közepére rakjuk a káposztát. Megszórjuk köménymaggal. Meglocsoljuk olajjal és egy deci finom fehérborral. Előmelegített sütőben készre sütjük.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés