Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Sóskakrémleves ( póréhagymás és metélőhagymás ) hozzávalók:
30 dkg póréhagyma 25 dkg sóska 1 darab vöröshagyma fél kg burgonya 2 ek. vaj 1 liter húsleves 1 dl tejszín metélőhagyma pici só frissen őrölt bors
Sóskakrémleves ( póréhagymás és metélőhagymás ) elkészítése:
Vajon megpirítjuk a póréhagymát és a hagymát.Előzőleg a póréhagymát felkarikázzuk a vöröshagymát pedig finomra vágjuk fel. Adunk hozzá pici sót és frissen őrölt borsot.Felkockázzuk a hámozott burgonyát. Felöntjük húslevessel. Kb. negyed órán keresztül főzzük. A sóskát a leveshez adjuk hozzá. Kb. egy percig főzzük együtt. Ezután a tűzről levéve botmixerrel pürésítjük. Felöntjük tejszínnel és ha akarjuk megsózhatjuk és borsozhatjuk...Metélőhagymával díszítve tálaljuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés