A tojások sárgáját a vajjal, a 1 1 ev. rummal, és a 15 dkg kristálycukorral habosra keverjük. Belereszeljük az egy darab citrom héját.Ehhez keverjük hozzá a fél csomag sütőporos finomlisztet, a diót és a habbá vert tojások fehérjét. Kivajazott és kilisztezett őzgerinc formába öntjük a kapott masszánkat. Előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük. Amikor megsült hagyjuk kihűlni. Vízgőz felett olvasztjuk meg a csokit és ezt öntjük egyenletesen a tetejére.
Megjegyzés: Lehet a tésztájához hozzáadni még kb.10 dkg mazsolát. A tetejét mandulával vagy dióval szórhatjuk meg, de el is hagyhatjuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés