Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Mézes gyömbéres csirke alsócomb hozzávalók:
Pác:6 gerezd zúzott fokhagyma 25 gramm gyömbér 1 Chili 3 evőkanál méz 100 ml szója szósz
12 csirke alsocomb
Díszítés:szezámmag újhagyma
Mézes gyömbéres csirke alsócomb elkészítése:
Egy keverőtálban összekeverjük a fokhagymát, gyömbért, chilit, a mézet, és a szója szószt.Ebben forgatjuk meg a csirkecombokat. Letakarjuk folpakkal és hagyjuk érlelődni a hűtőbe 4-6 órát, vagy egy éjszakán át.Olajat melegítünk ebben sütjük meg a csirkecombokat, minden oldalon kb. 10-15 percig, forgatás gyakran, hogy megakadályozzuk a csirkén pác megégését.Akkor lesz jó amikor aranybarnára sül.A csirkecombokat kivesszük és beleöntjük a pácot. Felforraljuk és ebbe tesszük vissza a csirkecombokat. 5-10 percig sütjük mindkét oldalát ebben a pácban.Szezámmaggal és újhagymával díszítjük.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés