Keverjük össze a cseresznyét, cukrot, kukoricakeményítőt, mandula kivonatot egy serpenyőben. Főzzük alacsony lángon 5-10 percig.( kevergessük )Vegyük le a tűzről és keverjük bele a citromlevet. A leveles tésztából korongokat vágjunk ki. Mindegyikre tegyünk a cseresznyés tölteléket. Hajtsuk ketté a töltött korongokat és a széleit nyomkodjuk le. ( ujjal és villával is. )Sütőpapírral kibélelt tepsibe tegyük bele. A tetejét kenjük le tojással és cukorral szórjuk meg a tetejét. Előmelegített sütőben kb. 220 fokon süssük meg 10-12 perc alatt. Hagyjuk kihűlni...friss kávéval kiváló...
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés