35 dkg gombát megtisztítunk, apróra vágunk és olajon vagy zsíron
sóval, törött borssal puhára párolunk, azután hűlni tesszük,
Két zsemlét tejben megáztatunk. Jól kicsavarjuk, villával széttőrjük. Hozzáadunk egyenként 3 tojássárgáját, a párolt gombát amelyből két kanálra valót félretettünk. Végül hozzákeverjük a
tojások keményre vert habját. Kikent formába öntjük és 50 percig
gőzben főzzük.Tálra kiborítva, a félretett gombával és apróra
vágott zöldpetrezselyemmel megszórjuk, ízlés szerint gomba-
vagy sajtmártást adunk hozzá.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés