Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Almás csirke hozzávalók:
1 (kb. 1 2 kg-os) csirke
8 dkg vaj 3 dl tejszín 1 maroknyi
dióbél 2-3 evőkanál almabor 3 alma só bors
Almás csirke elkészítése:
A csirkét 6-8 darabra vágjuk.Sóval, borssal bedörzsöljük, és lábasban a fele vajon fehéredésig sütjük.Lefedjük, és a saját levében
hagyjuk megpárolódni. Ekkor ráöntjük a tejszínt, és hozzáadjuk a darált
diót. Meglocsoljuk a borral, és most már csak néhány percig hagyjuk a
tűzön. Az almát meghámozzuk, karikákra vágjuk. A maradék vajon rázogatva
kissé megpároljuk, a csirkét erre szedjük.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés