A fogasfilét 15 dkg-os szeletekre vágjuk és besózzuk. Serpenyőben a vaj felét felollvasztjuk, az íróját leszűrjük. Az írótlanított vajban a fogasszeletek mindkét oldalát elősütjük, és a fehérbor hozzáadásáával készre pároljuk.
A vaj másik felében a finomra vágott vöröshagymát megfutttatjuk, majd a szeletekkre vágott gombát hozzzáadjuk.
Sózzuk, borrsozzuk, és megszórrjuk a finomra vágott petrezselyemmel.
Ha a gomba megpuhult, a liszttel megszórjuk, elkeeverjük, és a hal párolólevével felengedjük.
A végén a hozzááadott tejszínnel felforraljuk.
Köretként olajban kisütött mogyoróburgoonyát kínálunk.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés