A meggyet,2dl vízzel és a cukorral felfőzzük.Az étkezési keményítőt 1dl.vízzel kikeverjük és összeöntjük a meggyel.Egyszer felforraljuk és félre tesszük.A tejszínt felverjük kemény habbá,két rész a torta töltésére,egy rész a torta beborítására.A piskótát három egyenlő részre vágjuk.Az első lapra rákenjük a tejszínhabot,majd a meggyes massza felét és újból a tejszínhabot,rá helyezzük a második lapot is.Ugyan úgy járunk el mint az elsőnél,majd a harmadik lapot is rá rakjuk és beborítjuk a maradék tejszínhabbal.Meggyszemekkel és tejszín halmokkal díszíthetjük.
Megjegyzés: Én Húsvétkor nyuszival és piros tojáscukorral díszítettem!
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés