Elkészítési idő: 75 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: olcsó
Húsleves libahúsból hozzávalók:
libaaprólék sárgarépa fehérrépa karalábé hagyma zöldpaprika zeller petrezselyem só őrölt bors szemes bors viz tészta
Húsleves libahúsból elkészítése:
A megtisztított, megmosott és feldarabolt libaaprólékot hideg vízben feltesszük főni, és amikor felforrt leszedjük a habját, majd ezek után a megtisztított és megmosott zöldségeket is beletesszük. Lassú tüzön főzzük tovább addig amíg a hús és a zöldségek megpuhulnak. Közben sózzuk, borsozzuk. Külön kifőzött csigatésztával tálaljuk.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés