A húst vékony csíkokra vágjuk, és a forró zsírban barnára pirítjuk. Amikor sötétre sült, megsózzuk, borsozzuk és gazdagon meghintjük majoránnával. Közben néhány kanál vízben feloldjuk a leveskockákat, majd a húsra öntjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Közben bő, forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkora csíkokra vágtunk fel, mint a húsdarabokat. A puha húst zsírjára sütjük, beletesszük a puha papíron leitatott burgonyát, pirospaprikával meghintjük, és együtt tálaljuk.
Megjegyzés: A leveskocka helyett jobb a húsleves leve...!
A receptet ennyiszer mentették el:3 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés