Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Nyári karfiolkenyér hozzávalók:
1 fej karfiol mozzarella sajt
trapista ( aki ínyenc eheti forgácsokra vágott parmezán sajtttal is )1 darab tojás 1/2 evőkanál összenyomott fokhagyma 1/2 evőkanál apróra vágott bazsalikom 1/2 evőkanál apróra vágott petrezselyem 1 teáskanál só
1/2 teáskanál frissen őrölt fekete bors
Nyári karfiolkenyér elkészítése:
A sajtokat lereszeljük. A karfiolt rózsáira szedjük szét. A karfiolt géppel apróra daráljuk le.( akkor jó mikor rizsszem nagyságú. )Egy tálban összekeverjük a lereszelt karfiolt, a ledarált fokhagymát, sót, borsot, petrezselymet, tojást és a lereszelt sajtokat. Annyit hagyjunk meg a sajtból, hogy a tetejére is maradjon. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és ebbe tesszük a masszát. Mehet rá a maradék sajt.Előmelegített sütőben sütjük kb. 30 percig.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés