Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: olcsó
Cézár saláta ( csirkecombbal ) hozzávalók:
1 jégsaláta 4 darab csirkecomb 2 ek. napraforgóolaj pici só frissen őrölt bors 1 szelet kenyér Az öntet:2 dl joghurt 1 gerezd fokhagyma 1 darab tojássárgája pici só frissen őrölt bors mustár olívaolaj 2 tk. citromlé 5 dkg edami sajt
Cézár saláta ( csirkecombbal ) elkészítése:
Kettévágjuk a csirkecombokat a forgónál. Olajozzuk, sózzuk, borsozzuk. Ezután előmelegített sütőben megsütjük. A húst utána letépkedjük a csontról. A kenyeret kicsi kockákra vágjuk fel. Serpenyőben megpirítjuk.
Az öntet: A fokhagymát és a többi hozzávalóval együtt egy mixerba rakjuk és összeturmixoljuk.A salátaleveleket egy tálon elrendezzük és a kész saláta összetevőit erre helyezzük el.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés