Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Húsos, sajtos egytálétel hozzávalók:
húst 1 cm vastagra vágjuk fel( karaj ) só bors paprika 1 hagyma 200 g reszelt sajt 4 főtt tojás 6 evőkanál natúr joghurt ( sóval és bazsalikommal alaposan keverjük össze )
Húsos, sajtos egytálétel elkészítése:
A húsunkat egy centis darabokra vágjuk fel. Klopfoljuk ki a szeleteket. Sózzuk, borsozzuk és paprikával megszórjuk.
Egy fel hagymát felvágunk.Egy jénai tálnak az aljába szórjuk a hagymát, és erre mehetnek rá a hússzeletek.
Lereszeljük a sajtot, és a főtt tojásokat.
Egy nagyobb tálban összekeverjük: a reszelt sajtot, tojást, joghurtot, sót, bazsalikomot. Ezt a masszát rátesszük a húsok tetejére szép egyenletesen.
Sütőben kb. 40 percig sütjük kb. 180 fokon.
Megjegyzés: Húsos, sajtos egytálétel eredeti receptje és képe:youtube
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés