A csirkecombokat megszórjuk sóval, feketeborssal, paprikával minden oldalt. A fűszereket dörzsöljük bele a csirkecombokba. A csirkecombokat egy tálba tesszük, és fóliával letakarjuk. Hagyjuk pácolódni kb. 20-30 percig.
Addig finoman vágjuk fel apróra egy csokor petrezselymet. Egy tálba mehet egy pohár joghurt, a petrezselyem, egy citrom leve, három gerezd préselt fokhagyma.Összekeverjük.
A csirkecombokat mártsuk bele a joghurtos mártásba, utána pedig a zsemlemorzsába forgatjuk meg. Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, és mehetnek bele a csirkecombok egymás után. Minden csirkecomb tetejére tegyünk teavajat. Kb. 200 fokon sütjük kb. 40 percig.
Megjegyzés: Csirkecomb a sütőben! Könnyű csirke eredeti receptje és képe:youtube
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés