A savanyú káposztát 2 dkg olajban puhára pároljuk. Ezzel egyidőben
35 dkg sertéslapookát megdarálunk, kevés hagymás olajban
megpároljuk és hozzákeverünk 10 dkg párolt rízst. A hús
lehet maradék sült vagy főtt hús is. A káposztát a hústöltelékkel
rétegezve lábasba vagy tűzálló tálba 3-4 sorban összerakjuk
közben 2 dl tejföllel locsoljuk. A rétegek közé rakhatunk
15 dkg karíkára vágott, párolt kolbászt (sőt karikára vágott kemény tojást)is, így eredeti. Tetejét káposztával fedjük be, kolbászkarikákat rakunk rá és a maradék tejfölt, kevés húslével hígítva, ráöntjük. 20 petcig forró sütőben sütjük.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés