Olajon ropogósra sütjük a szalonnát. Ezután hozzáadjuk a csirkét és sózzuk, borsozzuk, és a préselt fokhagymát. Amikor a szeletelt csirkemell megsült kivesszük belőle. Adjuk hozzá a hagymát, a fokhagymát és főzzük, amíg meg nem puhult. Amikor a hagyma megpirult hozzáadjuk spenót és főzzük, amíg a spenót egy kicsit megfonnyadt. Felöntjük tejjel és felforraljuk. A tésztát beleöntjük és közepes lángon puhára megfőzzük. ( kb. 7 perc )Visszaöntjük hozzá a csirkemellet a pestót és a sajtot. Összekeverjük és egyet forralunk rajta. Friss petrezselyemmel és reszelt parmezánnal tálaljuk.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés