A megtisztított, 2 cm hosszúra vágott spárgát, sós, enyhén cukros
vízben megfőzzük, a vajból a liszttel nagyon világos rántast
készítünk, felengedjük kevés spárga-főzővízzel, sűrű mártássá
forraljuk és hozzáadjuk a leszűrt spárgát. A tűzről levéve, hozzákeverjük a tejfölt. Kivajazott tűzálló tálat kibélelünk a sonkaszeletek felével, rásimítjuk a spárgát, befedjük a maradék
sonkaszeletekkel, és tetejét reszelt sajttal meghintjük. Csak
annyi időre toljuk a forró sütőbe, hogya sajt ráolvadjon a tetere.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés