A húst megmossuk, majd kisebb darabokra vágjuk. a vöröshagymát megtisztitjuk, felapritjuk és a felhevitett zsiradékon megfonnyasztjuk. Megszórjuk pirospaprikával, meglocsoljuk kevés vizzel, beletesszük a húst, majd megsózzuk. Őrölt köménnyel és pépesitett fokhagymával ízesitjük, majd mindig kevés vizet öntünk alá, fedő alatt készre pároljuk. Zsírjára piritjuk, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, paprikát, paradicsomot és gombát, majd annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Megsózzuk, apróra vágott petrezselyemzölddel fűszerezzük, és készre főzzük. A lisztből és tojásból tésztát kavarunk, a levesbe szaggatjuk, és összeforraljuk.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés